Skip to main content

Company Background

Sejak ditubuhkan pada tahun 1975, Hai-O Group telah menjalankan perniagaan perubatan tradisional China dengan berlandaskan konsep, produk yang berkualiti dengan harga berpatutan dan sentiasa melakukan kerja amal.

Pada tahun 1996, Hai-O Enterprise telah melangkah ke era baru dalam sejarah korporat apabila ia Berjaya disenaraikan di Papan Kedua Bursa Malaysia (ketika itu dikenali sebagai Bursa Saham Kuala Lumpur). Sejak itu ia telah memegang rekod perkhidmatan yang cemerlang memberikan dividen kepada para pemegang sahamnya tahun demi tahun. Ia merupakan syarikat pertama dan satu-satunya yang disenaraikan di Bursa Malaysia dengan perniagaan teras perdagangan dalam produk penjagaan kesihatan tradisional.

Perniagaan utama Kumpulan Hai-O melibatkan pemborongan, pengimportan, peruncitan, jualan langsung, pharmaceutics, dan operasi klinik perubatan Tradisional Cina. Sepanjang tiga dekad ini, Hai-O telah berjaya menubuhkan rangkaian jualan melalui strategi pemasaran yang berkesan.

Hai-O Marketing Sdn Bhd yang telah ditubuhkan sejak September 1992 merupakan 100% milik anak syarikat jualan langsung Hai-O Enterprise Berhad. Ia telah muncul sebagai sebuah syarikat jualan langsung terkemuka di Malaysia.

Oleh kerana prestasi cemerlang, Hai-O Marketing telah dipilih sebagai salah satu daripada sepuluh syarikat jualan langsung di Malaysia. Selain itu, ia telah Berjaya meraih gelaran “Syarikat yang paling mengesankan”, “Syarikat jualan langsung yang paling pesat berkembang”, dan “Syarikat yang paling mantap”.

Sehingga hari ini, Hai-O Marketing memiliki  lebih daripada 34.000 pengedar dan lebih 50 stokis / pusat pengedaran di seluruh Malaysia, untuk memudahkan pengedar mendapatkan produk-produk mereka.

Hi-O Marketing telah menjadi ahli Persatuan Jualan Langsung Malaysia sejak tahun 1994.


CERTIFICATE




Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…