Wednesday, 24 August 2011

Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...


Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1
Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsakit lagi malah bertmbah sedap.my mom, biasalah dah veteran kan...haid bulanan dia makin hari makin kurang...dan pas dia amalkan maharani ni, haid dia dah normal..dan banyak seperti biasa...mcm2 lagi kesan dan kehebatan nya...thats y i nak kongsi ngan u all semua...

Testimoni 2
Kawan baik saya. Masalah penat dan keletihan. Rutin hariannya yang buat 2, 3 kerja sehari. Start dari jam 5 pagi buat kuih untuk jualan, 9pagi - 6ptg di ofis, 8-10mlm mengajar kelas tuisyen. Saya kata dia 'gila kerja'. Masalahnya ialah, lepas jam 10 dah tak larat..letak kepala je, ,hubby melenting . So selepas pengambilan, ternyata kemampuan herba maharani memberi "extra energy" dan juga mengaktifkan hormon androgen (hormon seks) berkesan sekali. Tak lagi masam-masam muka ngan hubby. Bahkan katanya..lebih hebat dari sebelumnya.

Tambahan info : 1 x hubungan suami-isteri = 30 minit berjogging = 45 minit berbasikal. So tak nak ke?

Testimoni 3
bagi yg sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat, pil ni mmg khusus untuk kesuburan rahim, mengaktif dan meningkatkan hormon..membetulkan aliran darah..antara fungsi2 yg dpt membantu bagi mendapatkan zuriat.dinasihatkan amalkan selama sekurang2nya 4-5 bulan bagi mengetahui tahap kesesuaiannya..insyallah bagi yang sesuai..dgn izin Allah akan mengandung dlm tempoh tersebut.

bagi yg bermasalah dgn period pulak..kalau senggugut..bulan pertama selepas ambil kotak permulaan tu akan rasa sakit berkurangan, sekiranya terus amalkan makan bulan ke 2, ke 3 dan seterusnya..sakit senggugut akan hilang..boleh stop makan atau teruskan.

Testimoni 4

Dear kengkawan....sut nak berkongsi pengalaman sut setelah memakan ubat ni (BFW)... sebelum tu nak bagitau, sut tak dipengaruhi oleh sesapa untuk buat posting ni.... saje je nak syer pengalaman...sut kawin lebih dari 6 tahun... dan masih tak dikurniakan cahayamata.Sut dah pergi jumpa dokter pakar dan dah buat segala macam treatment termasuklah IUI beberapa kali...Dalam masa yg sama, sut pun ada buat posting juga pasal masalah sut ni, kemudian sut terima pm dari riss mengenai BFW ni, then sut pon order, ecceli untuk sahabat sut yg sehingga kini pon belum ada cahayamata, konon-kononnya nak soh dia jadi experimental laa....., oleh kerana nak dijadikan cerita, sahabat sut ni tak dapat menerima BFW ni, kerana beliau sedang menjalani treatment dan katanya tak moh campur ubat... nak tak nak, sut sendiri makan BFW ni... tu pon lepas 1-2 bulan terbiar kat rumah.... then lepas suami sut bising-bising pasal beli BFW tapi tak makan-makan..., then sut pon makan...., nampaknya Al-Hamdulillah, lepas makan BFW ni..., rasa badan makin cerdas & cergas plak..... Tapi sebelum puasa hari tu,.., sut ada pergi sengseh kat tempat sut..., konon-konon nak try tradisional cina punya cara gak... tapi ubat cina tu tak makan sampai sekarang pasal suami dan ada sorang porumer namanya virgomal tanya... halal ke ubat tu???? memandangkan sut pon ragu-ragu kandungan ubat singseh tu..., sut tak makan... just continue makan BFW ni...Nak dijadikan cite lagi.... hari isnin lepas sut berconfy ngan virgomal, sut bagitau pasal period sut yg sepatutnya dah datang tapi tak datang-datang lagi... then sut decide, nak buat urine test..., semalam pagi buat urine test ni, ada 2 line.... hati ni berdebar plak... maklumlah.... tak sangka positive....then tengahri semalam, sut pegi klinik nak double confirm betul ke sut pregnant..... Al-Hamdulillah..... dokter mengesahkan sut pregnant dah 5 minggu....Akhir kata, sut nak ucapkan terima kasih pada riss kerana memperkenalkan BFW ni serta rakan-rakan yg memberi sokongan kepada sut.... terutama kepada virgomal... Walaubagaimana pun kita tetap kena yakin pada Allah....

Testimoni 5

Pengalaman ibu saya sendiri. Masalah sakit kaki dan lutut. Bekerja yang memerlukan banyak berdiri dan pergerakkan disamping mempunyai berat badan yang lebih , (gemuk la tu ) . Saya bagi je dia sekotak.. tak habis pun lagi sekotak tu, dia call saya, dia kata perut dia terasa tegang dan kemas, bangun tidur pagi, tak rasa sakit lagi pada tumit... Bengkak pada kaki semakin berkurangan. **ramai lagi mak cik - mak cik yang sakit lutut puas hati dengan produk ni.

Testimoni 6

Pelanggan saya. Untuk amalan selepas bersalin. Dia mula mengambil pil maharani ini selepas seminggu melahirkan anak. 25 biji pagi dan malam. 7 kotak sepanjang berpantang. Tidak mengambil lain-lain herba, berurut, bengkung bertungku tu buat lah.. Dalam minggu pertama pengambilan, air susu (badan) bertambah, muka tidak pucat (berseri). Terasa sihat dan bertenaga sepanjang berpantang.

Katanya juga, mak bidan yang mengurut pun tegur, terkejut dan bagitau peranakan dia dah naik semula. ( bukan tokok tambah ni..mak bidan tu pun terus nak menjual herba ni ). Bayinya pulak (yang minum susu badan), mula-mula tu cirit-birit sedikit, (waktu ini dia hanya ambil 1x sehari sahaja). Selepas semua dah okay, pengambilam seperti biasa.

Apa yang boleh dilihat pada bayinya ialah kulitnya tidak banyak ruam seperti sesetengan bayi yang baru lahir. Istimewa untuk bayi yang menyusu badan apabila ibu mengamalkan herba ini, kulit anak akan jadi lebih cantik dan licin, anak dapat imunisasi, antibodi menjadi kuat. Tidak mudah jatuh sakit.

Testimoni 7

Adik angkat Lela mengalami masalah keputihan dan period yang tak stabil, kadang-kadang period datang lambat dan kadang-kadang datang period terlalu awal. Dia bertanya pada Lela supplement apa yg perlu dia amik untuk kurangkan keputihan dan masalah period tak menentu, dengar je masalah keputihan dan period tak regular ni Lela teru cadangkan dia amik Herba Maharani, u all nak tahu apa yg berlaku??? Selepas 2 kali pengambilan Herba Maharani, adik angkat Lela cakap dia dah datang period. Sah..Maharani ni memang superb dan yang penting kalau kita makan Herba Maharani ni, badan akan rasa segar dan cergas jerk.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ni adalah antara testimoni drpd pengguna Pil Maharani.. Mmg terbukti bnyk khasiatnye. Dari remaja, ibu2 & nenek2 pun bleh cuba. Disarankan anda semua mencuba nye dl. Then bleh share ngan semua org. Xmahal pun pil ni. Sebulan anda hanye perlu spend RM88 jer. Makan untuk 12 hari berturutan slps 1st day habis period.

For more info, leh PM or inbox je sy k. Semoga, kebaikan produk ni dpt dikongsi bersama.

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...