Skip to main content

Posts

Review Ammar Syafwan Pra Sekolah 2017

Assalamualaikum...

Sepanjang tahun 2017, Ammar Syafwan telah berjaya menamatkan sesi Pra Sekolah di SK Ramuan China Besar dgn jaya nya... Pelbagai pengalaman & pengajaran telah dilalui... Disitulah dia belajar erti keberanian... Cikgu banyak mengetengahkan Ammar utk memasuki pelbagai pertandingan yg dianjurkan khusus utk murid Pra Sekolah... Pengalaman itu sangat membantu membina keberanian Ammar... Terima kasih yg tak terhingga buat pendidik di SKRCB yg telah banyak membantu mengajar Ammar Syafwan sepanjang bersekolah disana...

Disini disertakan serba sedikit gambar2 sepanjang persekolahan disana... Alhamdulillah, Ammar Syafwan merupakan ketua kelas utk Pra Sekolah dan juga telah diiktiraf sebagai Tokoh Pelajar Pra Sekolah SKRCB utk 2017... Ibu doakan agar Ammar Syafwan sentiasa berjaya di masa hadapan... InsyaAllah...Amin...












Recent posts

New Year 2018

Assalamualaikum... Setelah hampir setahun bersawang dh blog ni... Cik Shima Kembali dgn wajah baru ye uollz... FYI, terbaru cik Shima buat comeback dgn Shima's Kitchen... Produk utama ialah Lunch Box Delivery... Nak tahu lebih lanjut boleh tgk kt FB Shima's Kitchen ye... Diharapkan kehadiran tahun baru ini dpt memberi lebih kejayaan dalam hidup kita semua... Amin...


Ammar Syafwan dh g school....

Assalamualaikum... 
Akhirnya, Tadika Cahaya Raudhah yg berlandaskan konsep Little Caliph telah menjadi pilihan ku... At first, nk cari tadika yg buat dekat landed corner house... Tp disebabkan tiada yg menarik hati, terpaksa consider jgk kawasan shop lot... Actually tadika ni dulu mmg buat di corner lot landed house... tp start from this year dorg dh berpindah ke area shop lot... tp it's ok... so far kawasan br tu ok & prkg pun sng... So akhirnya Tadika Cahaya Raudhah City Garden menjadi skolah pertama Ammar Syafwan...

5 Jan 2016 merupakan hari pertama Ammar bersekolah... Dr mlm sblm tu dh excited... Tdo awal... Pg kejut bgn pun xde mslh... Smpi skolah, xnk lps kn ibu... tp x nanges just pegang je bj ibu... time teacher suh sume parents keluar dr class, ckp la kat Ammar yg ibu tgu kat bwh... x g mne2... nnt dh abis ibu naik atas amik Ammar... So far Ammar ok... Turun bwh, ibu ngan abah g bekfes dlu... Lps bekfes tgk jam ada 2 jam lg nk kne tgu Ammar. Bodek punya bodek ajak hub…