Skip to main content

Ammar Syafwan dh g school....

Assalamualaikum... 

Akhirnya, Tadika Cahaya Raudhah yg berlandaskan konsep Little Caliph telah menjadi pilihan ku... At first, nk cari tadika yg buat dekat landed corner house... Tp disebabkan tiada yg menarik hati, terpaksa consider jgk kawasan shop lot... Actually tadika ni dulu mmg buat di corner lot landed house... tp start from this year dorg dh berpindah ke area shop lot... tp it's ok... so far kawasan br tu ok & prkg pun sng... So akhirnya Tadika Cahaya Raudhah City Garden menjadi skolah pertama Ammar Syafwan...

5 Jan 2016 merupakan hari pertama Ammar bersekolah... Dr mlm sblm tu dh excited... Tdo awal... Pg kejut bgn pun xde mslh... Smpi skolah, xnk lps kn ibu... tp x nanges just pegang je bj ibu... time teacher suh sume parents keluar dr class, ckp la kat Ammar yg ibu tgu kat bwh... x g mne2... nnt dh abis ibu naik atas amik Ammar... So far Ammar ok... Turun bwh, ibu ngan abah g bekfes dlu... Lps bekfes tgk jam ada 2 jam lg nk kne tgu Ammar. Bodek punya bodek ajak hubby g Ikea... Lama dh teringin nk g Ikea br kat Cheras tuh... Dpt gak peluang nk g akhirnya... Spend time dlm 1 jam je jenjalan kt Ikea... tu pun sakit kaki dh... Terus rushing balik nk g amik Ammar... Smpi skolah, tgk Ammar dh ok je dlm kelas... otw dlm kete tadah telinga la dgr cite bdk excited skolah tu... So far dh 3 ari skolah ni still ok... Tup2 ari ni demam plak... Terpaksa la ponteng d hari ke 4... Apepun, ibu doakan yg terbaik utk Ammar... Skolah rerajin k...

Moh kita tgk gambar2 menarik...

1st day otw nk g tadika
Posing jap sblm masuk... Comei je dgn beg nye
Dlm kelas
Mata xlps tgk ibu
Tgk ibu lg
Nah... xsiap kje skolah sbb pot pet je
Demam di hari ke 4 skolah...

Oh ya... lupa nk sharekan fee yg kitorg kne byr utk Ammar...

Yuran Pendaftaran : 
RM 1300 (include uniform, books & stationaries) 
RM 300 (for Nov fee) 
RM 12 for insurance 
RM 1612 upon registration.

Yuran Bulanan : 
RM 300 (for half day session - 8am to 12pm)
RM 420 (for mid day session - 8am to 3pm)
RM 500 (for full day session - 8am to 6pm)

FYI, Ammar amik yg half day session je so RM 300 monthly. Ibu xkisah byr lebih utk pengajian Ammar. Ibu harap Ammar jd budak yg rajin & pandai k... dgr ckp cikgu...

Sekian entry kali ni... c u nx time... daaa...

Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…