Skip to main content

JTX Airtracker


Apa itu JTX Airtracker

JTX AirTracker berfungsi untuk menukarkan molekul-molekul udara menjadi struktur molekul-molekul yang halus sebelum masuk ke dalam kebuk pembakaran enjin. Struktur molekul-molekul yang halus ini membolehkan bahan api dapat dibakar sepenuhnya dengan kadar optimum. Pembakaran yang berlaku secara optimum di dalam kebuk pembakaran enjin dapat meningkatkan prestasi enjin dengan gerakan omboh yang lebih lancar serta menjimatkan bahan api. 

Kebaikan JTX Airtracker

  • meningkatkan prestasi enjin
  • mengurangkan enapan karbon di dalam enjin
  • menjimatkan penggunaan petrol/bahan api melalui peningkatan nisbah pembakaran bahan api
  • enjin menjadi lebih senyap
  • anti kepanasan enjin
  • memanjangkan jangka hayat enjin
  • mengurangkan pelepasan karbon monoksida dari ekzos
Pemasangan JTX Airtracker
JTX AirTracker dipasangkan dengan hanya melekatkan sticker tersebut di atas penutup penapis udara (air filter) kenderaan anda.
Bilangan sticker yang perlu dilekatkan bergantung kepada kapasiti enjin anda :-

Kenderaan 1,599CC - 3 keping sticker
Kenderaan 1,600 sehingga 2,999CC - 6 keping sticker
Kenderaan melebihi 3,000CC - 9 keping sticker

Kesan Pelepasan Gas Karbon Dioksida Dan Gas Karbon Monoksida Selepas Pemasangan JTX AirTracker

Karbon Dioksida 
Selepas 30 min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 21%
Selepas 150min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 56%

Karbon Monoksida
Selepas 30 min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 60%
Selepas 150min - pelepasan gas berkurangan sebanyak 87%


Testimoni JTX Airtracker

JTX Airtracker di pasang pada Mitsubishi Lancer GT

Testimoni :

Perkiraan dari RnR Bukit Gantang ke Ampang

Isi minyak di RnR Bukit Gantang RM 80
Km : 367.1
Meter Minyak : 9/10 - hampir full

Ampang
Km : 674.0
Meter Minyak : 1/2


Kesimpulan
Jarak perjalanan = 306.9 km
Penggunaak minyak ~ RM 35
dpt disimpulkan bahawa RM 1 = ~ 9 km

Sebelum menggunakan JTX Airtracker, Ipoh - Ampang mesti akan guna dlm RM 50 utk lebih kurang 190 km perjalanan. Ternyata JTX Airtracker mampu menjimatkan penggunaan minyak sehingga 40%. 


HARGA:

1 SET (3 Keping) : RM296.00
2 SET (6 Keping) : RM 550.00

Bagi yg ingin melihat sendiri demo JTX Airtracker, boleh call/sms/whatsapp;
011-23020108 (Syafiq)
011-23228020 (Shima)


Comments

  1. Wowww....terbukti berkesan....terbaru lancer GT dari balakong ke taiping dgn jalan yg sesak hny gn 20 liter petrol bersamaan rm40.jom kita war2kan kehebatan jtx airtracker pd rakan2 di luar secara x langsung boleh menyelamatkan alam sekitar.Halim

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…