Skip to main content

Balik kg...

Hai semua... lama dh x update cerita2 terkini kan. asyik2 bz ngan produk je. so today i nk share with u guys pengalaman balik ke kg halaman stlh 2 bln xbalik. rindu banget same ibu bapa & adik2. Tanggal 28/7/12, dprt gak berpuasa d Ipoh. So disini sy sertakn gambar2 sepanjang kami di sana. Yg bnyk nye gambar incik Ammar & Cik Syada je la pon. Apepon, enjoy....

2 org budak tgu masa utk di bebaskan....
En Ammar yg tersayang...
Syada yg gedik...
X duk diam...
Sempat lg g main kt giant...
Serius je muka dua org ni...
Yeay...
Bunga api time...
lalala...


On the way balik KL, kitorg singgah kat R&R Tapah...  Tu pon sbb incik Ammar buat projek baik nye dlm kete... Pastu bila nmpk je playground, trus nk main... 

Sblm balik, smpt singgah kat r&r Tapah...
Posing jap... Ptg nye ada appoinment ngan dentist nih...
Vroommmmm... vroommm.......
Pada petang nye plak (30/7/12), ada appoinment ngan dentist coz nk buang my wisdom teeth... Kne wat minor surgery coz dia tumbuh melintang. All end well eventhough until now still in pain. Apepon, biar sakit skrg jgn sakit d kemudian hari... Last but no least, ini lah xray gigi ku buat tatapan semua pembaca... As per today, bengkak & lebam masih ada... Tp apa yg paling xtertahan ialah kne tgu dl kalo nk mkn yg keras2... Hati dh meronta2 nk mkn daging, ayam & mcm2 lg la... Sbr ye.. x lame je lagi... Anyway, tommorow, i will started work already... Gud luck to my self.... bye2.. see in another post...



Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…