Skip to main content

Euryco Tongkat Ali Ginseng Coffee


Euryco Tongkat Ali Ginseng Coffee adalah hasil adunan bijian kopi Robusta dan Arabica dari India dan Brazil, ditambah dengan ekstrak Tongkat Ali dan ginseng yang merupakan ubat-ubatan yang bernilai dari Malaysia dan China. Dalam proses pembuatannya, ia tidak ditambah dengan krimer bukan tenusu dan gula, dengan ini ia dapat memberi rasa dan aroma kopi yang terbaik. Sejak turun-temurun, Tongkat Ali dan ginseng terkenal dalam meningkatkan tenaga batin manusia. Euryco Tongkat Ali Ginseng Coffee selain daripada memenuhi cita rasa anda, ia turut menghilangkan keletihan, menyegarkan minda dan melegakan tekanan.


Ramuan Utama

Kopi, Tongkat Ali, Ginseng, Garam Buluh

Fungsi Utama

  • Meningkatkan tenaga dan menyegarkan minda.
  • Menyihatkan badan dan meningkatkan kecergasan.
  • Menghilangkan keletihan.
  • Melegakan tekanan.

Cara Pengambilan

Campurkan satu bungkus Euryco Tongkat Ali Ginseng Coffee ke dalam 150ml air panas, kacau dan sedia untuk diminum.

Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…