Skip to main content

Hi O Mineral Coffee




Aroma istimewa Kopi Mineral Hai-O berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semula jadi dari Korea. Ia bukan sahaja mempunyai aroma yang mengharumkan, malahan merupakan sumber bagi magnesium. Magnesium membantu menggalakkan penyerapan dan pengekalan kalsium.

Kopi Mineral Hai-O tidak ditambahkan gula, tidak mengandungi kolesterol dan bahan pengawet. Cara pembungkusannya yang kecil dan mudah dibawa membolehkan anda menikmati keenakannya pada bila-bila masa. Jadikan Kopi Mineral Hai-O sebagai pilihan anda untuk memulakan aktiviti harian.

Ramuan Utama

Kopi Robusta, garam buluh

Kebaikan Kopi Mineral Hai-O:


  • Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
  • Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
  • Melegakan tekanan.

      Maklumat pemakanan (bagi setiap pek -12g)

      Tenaga                       56Kcal
      Karbohidrat                8.1g
      Protein                       0.6g
      Lemak                        2.4g
      Magnesium                6.1mg
      Kolestrol                    0mg


      Cara Pengambilan

      Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.

      Harga

      RM 30 (WM)  |  RM 32 (EM)

      Comments

      Popular posts from this blog

      Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

      Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















      Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

      Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

      Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
      adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…