Friday, 24 February 2012

Beauty & Care....

Salam jumaat kepada pencinta kecantikan & kesihatan... Hari ni sy nk cite pasal ape ye???

Dalam hati kecil setiap wanita inginkan kesempurnaan. Xkira la dari segi luaran & dalaman. Tp xsemua wanita dilahirkan sempurna, cantik, kurus dll. Walaupun begitu, kita berhak mengubah diri kita. Bukan dr segi nak buat pembedahan yer. Maksud sy kita boleh mengubah dgn menggunakan produk2 yg ada dipasaran. Tp kita xbleh sesuka hati menggunakan setiap produk yg diiklankan. Kita seharusnya meneliti, mengkaji & juga mengGOOGLE testimoni2 pengguna yg tlh menggunakan sesuatu produk itu.

Sy sbg seorg wanita, walaupun bersyukur dgn apa yg tlh dianugerahkan oleh Allah s.w.t., ttp cuma ingin juga mengubah diri demi keluarga tercinta. Sehinggalah sy diperkenalkan dgn produk yg dkluarkan oleh Hi-O ni.

Produk pertama yg sy cuba adalah Pil Maharani. Harganya RM65 sekotak. Dlm 1 kotak ada 6 biji bola. Dlm setiap bola ada 50biji pil. Untuk dimakan slps habis period berturutan selama 6 hari. Tp sbg permulaan, sy mkn ½ bola = 25biji selama 12 hari. FYI, kebaikan produk ini adalah untuk melancarkan hormon2 dlm badan. Bg yg mmpunyai masalah senggugut, kitaran haid yg xtetap & keputihan, amat sesuai untuk mencuba produk ini. Terbukti apabila sy sndri menggunakannya.

Produk kedua yg sy gunakan adalah Premium Beautiful. Sy mncuba PB ini apabila membaca testimoni2 drpd pengguna2 PB. Kebaikannya lebih kepada kesihatan di samping untuk kecantikan. Bnyk feedback yg sy dpt tahu. Tanpa ragu2 sy trus order PB  ni. FYI, harga PB ni mahal jugak la. Tp mmg setimpal dgn kegunaan & hasilnya. Range harga dia antara rm1970 – rm2600. Boleh dibayar secara cash or credit. Disebabkan sy xbrape nk mampu bli cash, jd sy byr by credit lor. Bln2 byr rm100 jer. Sy baru je start pkai awal bulan ni. Smpai hari ni, dh nmpk perubahan nye. Xcaye tnye le cik suami…hehe… Untk testimoni PB, nnt sy akan post yer.

So, tggu apa lagi kwn2. Benda yg baik haruslah dikongsi bersama. Sy mempercayai produk ini dan ingin menggalakkan agar anda mencuba & merasakan perubahan nya.

Untuk mengetahui lebih info tentang produk2 keluaran Hi O ni, bleh search je kt blog ni atau boleh LIKE facebook Beauty & Care (www.facebook.com/beautycare369). Kat sana ada info2 pasal produk2 ni.

Bye for now. See you next time!!!!

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...