Skip to main content

Salam Hujung Minggu...

Assalamualaikum...

Lama dh xngupdate blog nih... Maklumlah bz nk uruskan family & kerjaya... Ari ni terbuka ati lak nk update..(sbb line clear skg ni - anak tido, suami keje)..hehehe...

Ape ek nk cite arini ek? Hmmm.. Latest news skrg ni adalah ROAD TO VIETNAM.. Skrg ni memasing tgh fight utk ke Vietnam... So for all who want to join, lets fight togather k... For upline2, pls help me to fight for it.. Tq so much for all your support...

 Hopefully there's someone out there wanna to join our legacy.. For all prospek2 kat luar tu kalo berminat, just contact2 me k.. Hope to hear good news soonest possible..


Herewith, recap of Hi O product that has been introduce in my previous post...

HOT ITEMS :

Premium Beautiful


Pil Herba Maharani

Bio-Ever


For those who are interested to try all this product, you may PM or inbox me k. 
Sayangi diri kita sendiri sebelum org lain menyayangi kita.. 
Oleh itu, kne la bg yg terbaik utk diri sendiri.. Test out this product first & feel the differences. 

For more info, kindly refer to my previous post..

Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…