Skip to main content

Bio Aura Hi-Tech Water System


Selaras dengan kemajuan teknologi Nano, Bio Aura Hi-Tech Water System yang menggabungkan teknologi Nano dapat membersih, mengalkali dan memberi tenaga kepada air minuman secara optimum.

Rekaan 6 penapis masing-masing menjalankan fungsinya yang tersendiri untuk membekalkan sumber air yang berkualiti.


PENAPIS A: Membersih
Liang yang bersaiz 0.9 mikron mencapai tahap penapisan sehingga 99.999%. Dapat menapis dan menyingkir bahan pencemar seperti karat, kotoran, pasir lumpur dan bakteria.

PENAPIS B: Menghilangkan bau
Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan, warna, rasa, bahan pencuci dan elemen-elemen kotor yang lain bagi mengelakkan pertumbuhan bakteria.

PENAPIS C: Stabil & Memperkayakan mineral
Activated carbon block yang memenuhi piawaian NSF dan penukar ion berlogam KDF dapat menapis unsur logam berat, klorin, pencemar kimia, di samping mengawal kestabilan air, bakteria dan alga. Unsur resin pula akan melembutkan molekul air dan memberi kesan dengan menghasilkan bahan-bahan mineral.

PENAPIS D: Selamat
Memenuhi Piawaian Keselamatan Antarabangsa. Memiliki fungsi penyerapan yang tinggi, berupaya untuk menyerap atau menyingkirkan unsur logam berat, bahan-bahan radioaktif, bahan kimia dan racun serangga.

PENAPIS E: Bertenaga
Teknologi penukar tenaga memecahkan molekul air kepada molekul air yang lebih kecil secara berkesan supaya dapat diserap dengan mudah oleh tubuh badan manusia. Lebih-lebih lagi, ia meningkatkan kapasiti air untuk membekalkan kandungan oksigen di dalam badan.

PENAPIS F: Beralkali
Penstabil tenaga berteknologi Nano mengekalkan dan menstabilkan kandungan tenaga dalam saiz molekul air yang kecil untuk tempoh masa yang panjang. Ia berupaya untuk menyelaraskan sifat air supaya lebih cenderung kepada beralkali, yang baik untuk tubuh badan, menggalakkan metabolisme, mengaktifkan sel-sel badan untuk menguatkan sistem imunisasi dan fungsi detoksifikasi badan.


TEMPOH PENUKARAN SETIAP PENAPIS YANG DICADANGKAN:







FAQ


Apakah teknologi Bio-Aura Hi-Tech Water System?
Bio Aura Hi-Tech Water System menggabungkan revolusi teknologi nano dan 6  penapisan berperingkat  untuk membersih, mengalkali and memberi  tenaga kepada air minuman secara optimum.

Apakah nilai pH air selepas ditapis oleh Bio Aura Hi-Tech Water System ?
Air yang sudah ditapis oleh Bio Aura Hi-Tech Water System akan mempunyai nilai pH air yang cenderung kepada beralkali.

Adakan Bio Aura Hi-Tech Water System menggunakan elektrik?
Tidak. Bio Aura Hi-Tech Water System tidak perlu menggunakan elektrik. Justeru, ia amat menjimatkan tenaga dan kos.

Berapa lamakah warranti bagi Bio Aura Hi-Tech Water System? 
1 tahun warranti dari tarikh pembelian.

Perlukan saya menukar kesemua penapis dalam masa yang sama?
Tidak. Anda hanya perlu menukar setiap penapis dalam masa yang berlainan mengikut jadual  penukaran.  Penapis A, B, C = 1 tahun, Penapis D, E     = 3 tahun dan Penapis F = 5 tahun.

Kelebihan Produk

  • Bahan berkualiti. Bahan-bahan terbaik digunakan dalam pembuatan penapis.
  • Rekaan yang mesra-penyelenggaraan: Sistem ‘pusing dan kunci’ memudahkan pengguna dalam menukar dan membersihkan penapis.
  • Pemasangan yang mudah: Alat-alat gantian disertakan untuk kesesuaian pelbagai jenis kepala paip di rumah.
  • Penutup penapis yang berwarna: Setiap penapis yang diindikasikan dengan warna berbeza memudahkan pengguna.
  • Saiz penapis yang lebih besar : Membekalkan kandungan yang lebih tinggi dan menjamin keberkesanan.
  • Kegunaan yang luas: Sesuai dipasangkan di rumah, pejabat, kilang, dan kedai-kedai makan.
  • Tidak menggunakan elektrik, dapat menjimatkan tenaga dan kos.
  • Selamat digunakan. Air Bio Aura boleh diminum tanpa dididih.
Ciri ciri Produk

  • Menghasilkan komponen bersifat nano dan kandungan oksigen yang tinggi, menggalakkan kesihatan badan yang menyeluruh.
  • Kandungan bio-tenaga yang berganda dan meningkatkan keaktifan sel-sel tubuh.
  • Molekul-molekul bersaiz nano menambahkan keberkesanan penyerapan nutrien.
  • Memperkayakan kandungan mineral air untuk keperluan kesihatan tubuh.
  • Menghapuskan toksin, bakteria, klorin dan unsur logam demi menjamin keselamatan air yang diminum.
  • Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan.
  • Nilai pH air yang cenderung kepada beralkali setara dengan keperluan badan. Bio Aura membantu menyelaraskan pH tubuh berasid.
  • Menjamin kecantikan dan kehalusan kulit serta kesegaran makanan.
Cara Penggunaan

Pasangkan saluran paip air ke dalam Bio Aura. Biarkan air mengalir keluar secara perlahan-lahan daripada semua penapis selama 10 minit sebelum menggunakan air untuk minuman.


Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…