Skip to main content

Majlis Ilmu

Assalamualaikum...

Agak lama admin x meng'update' blog ni ye... Tp xbermakna kedai tutup ye... Bisness kami sentiasa online 24hrs...

Rasanya belum terlewat utk admin mengucapkan Happy Deepavali kepada kwn2 yg menyambut nya...

Di kala mereka meraikan hari deepavali, kami memanfaat kan hari cuti kami dgn menghadiri majlis ilmu bagi menambahkan lagi pengetahuan kami... Alhamdullilah, semalam admin diberi kesempatan utk 'public speaking' di hadapan para rakan kongsi utk berkongsi pengalaman disamping dpt menambahkan keyakinan utk bercakap di hadapan org ramai... Perasaan malu, takut & segan hilang bila diberi sokongan oleh rakan2 kongsi... Tahniah di ucapkan kepada diri sendiri kerana berani bercakap di hdpn org ramai walaupun sbnr nya admin mmg tiada pengalaman begini sebelum ini... Terima kasih yg x terhingga kpd CDM MH kerana memberi peluang kpd admin utk berckp di hadapan... Sblm ni tgk org je kan... Skrg br la dpt merasa nye...

Anda juga mampu mengubahkan diri anda sendiri... Bg yg ingin berubah, tetapi xtau mcm mne boleh pm/whatsapp/telegram 011-23228020/011-23020108
@ boleh LIKE fan page FB www.facebook.com/beautycare369 / www.facebook.com/jtx369




Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…