Skip to main content

Marine Essence Beauty Bar


Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Bahan-Bahan Utama :

Garam Buluh
*Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit*
*Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan*
Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
*Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)*
*Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama*
Ekstrak Liquorice
*Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam*
*Mencerahkan pigmentasi kulit*
Minyak Tea Tree
*Anti-bakteria, anti-kulat*
Vitamin E
*Antioksidan, anti-penuaan*
*Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan*
Gliserin
*Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit*
  *Merupakan pelembap kulit yang terbaik*
Aloe Vera
*Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah*



Ia amat sesuai bagi mereka yang mengalami masalah di bawah :


1. Bahagian ketiak yang agak gelap / hitam (Dark Armpit)

2. Masalah kulit (Eczema)

3. Masalah leher dan celah peha yang agak gelap

4. Masalah Jerawat/Resdung/Sinus

Anda akan dapat rasai sendiri kelebihan Marine Essence Beauty Bar dan menikmati aroma wangiannya…
Try Now!!

RM 40 per bar
RM 120 for 3 bars 

011-23228020 (Shima) / 011-23020108 (Syafiq)

Page | Beauty & Care [www.facebook.com/beautycare369]


Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…