Skip to main content

Luminez+




Luminez+ menggabungkan teknologi terkini dalam inovasi penjagaan kulit dengan hanya menggunakan bahan-bahan istimewa untuk kulit yang halus, lembut dan berseri.

Luminez+ adalah kemajuan besar di dalam siri penjagaan kulit untuk memberikan anda satu pengalaman kulit sempurna yang tidak dapat dilupakan.

TEKSTUR LEMBUT & HALUS
Teknologi nano-liposom membenarkan rumusan perlindungan kulit untuk meresap masuk kedalam kulit. Kulit diperbaharui lalu menjadikannya cantik berseri.

Asas yang tidak berminyak, diperbuat daripada bi-fasa air-minyak untuk meminimumkan ketidakselesaan kulit.
Teknologi nano-liposom untuk memberikan penyerapan yang pantas dan sampai secara terus ke dalam kulit.

TANPA BAHAN KIMIA BERBAHAYA
  • Tanpa hidrokinon
  • Tanpa Paraben
  • Tanpa Minyak Mineral
  • Tidak diuji ke atas haiwan
  • Tidak komedogenik
  • Tanpa Laurel Sulfat (SLS)

RAMUAN HEBAT
Diformulasi dengan ekstrak tumbuhan yang kaya dengan nutrien dan perlindungan antioksidan, formula hebat ini memelihara kulit anda dan ianya amat berkesan.

SIRI PENCERAHAN KULIT LUMINEZTM : Penemuan kehebatan ekstrak akar Dioscorea villosa  
SIRI PENCERAHAN KULIT Luminez+ diformulasi untuk membantu mendapatkan tona kulit yang sekata dan mengurangkan kemunculan pigmentasi dengan dua cara:

* Tona kulit sekata dan cerah dengan melambatkan pengeluaran melanin.
* Meminimumkan kemunculan pigmentasi kulit yang sedia ada dengan mengurangkan kadar oksidasi melanin.

CARA PENGGUNAAN



Ekstrak akar Dioscorea villosa
Kaya dengan pitohormon iaitu diosgenin. Diosgenin menyekat penghasilan melanin.

Nano White
Nano White menyekat aktiviti enzim tyrosinase dan keaktfiannya. Nano White adalah selamat. Ramuan hebat yang ideal ini mengurangkan dan meghalang pigmentasi.
Kombinasi ajen pencerahan daripada ekstrak bearberi dan antioksidan menggunakan penghantaran teknologi liposom.

Kebaikan penghantaran teknologi liposom:
  • Melindungi bahan aktif
  • Keterlarutan yang baik dan mudah diserap
  • Sediaan bio yang tinggi kepada kulit
  • Kesan berpanjangan
Generasi Baharu Penapis UV yang tidak berminyak
Penggunaan generasi baharu penapis UV bersama titanium dioksida dan iron oksida.
Tidak berminyak, larut air dan sesuai untuk semua jenis kulit.

STEM SEL EPAL Swiss PhytoCellTec™ Malus Domestica
PhytoCellTec™ Malus Domestica merupakan bahan aktif yang diekstrak di dalam bentuk liposom nano daripada sel stem epal jenis Uttwiler Sp√§tlauber.
Melewatkan proses penuaan dengan mengurangkan kedutan serta memanjangkan jangka hayat sel-sel kulit.



Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…