Skip to main content

Aidilfitri 1433H

Salam Aidilfitri buat semua... Semua masih dlm mood raya kan... Kali ni sy nk share sedikit mengenai kisah kami di Adidlfitri pada tahun ini... Tahun ni kami sekeluarga pulang ke Kedah utk mnyambut Aidilfitri... Almaklumlah giliran hubby tahun ni... So, I follow...  Kami bertolak pulang slps sahur pada hari terakhir Ramadhan... kat bwh ni ada serba sedikit gambar utk tatapan semua...


Kami bertolak pada pukul 5 pagi Sabtu (18/8/12). Kereta masih xbanyak lagi masa ni...

Sampai je dkt Sungkai, dh mula slow.... Tp masih bergerak...

Smpai je kat Hentian Ladang Bikam, kitorg decide utk berhenti sekejap... Tp tgk2 punye la ramai org kat hentian ni... Beratur nk masuk toilet pun kne tgu stgh jam...

Akhirnya... Jam 3.30 ptg, kami berjaya smpi ke Kodiang, Kedah... Sawah luas terbentang... sejuk mata memandang...

Org kampung... Tggu kepulangan kami....

Sambuatan raya kali ni meriah coz semua sepupu2 dpt pulang berkumpul... Siap berposing sakan bersama-sama... tp malangnya, semua gambar yg di ambil corrupt... so, sia2 je la kitorg posing sakan... Ni je la gambar yg ada dlm hp... 

Bermaaf-maafan... pengedaran duit raya sedang dijalankan...

Si kecik tu dh raya dl...

jemput mkn...

Kami...

Ada pun gambar Tok ngan Wan...
Kami bercuti di kodiang smpai 4 Syawal... 5 Syawal, kami bertolak pulak ke Ipoh... Dan 7 Syawal, kami bergerak pulang ke KUALA LUMPUR... Bermulalah kehidupan seperti biasa... Sekian kisah raya kami pd kali ini...

Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…