Skip to main content

Promosi La Praise Vitalift Serum & VitaGlow Cleansing Water

Salam 15 Ramadhan kpd semua... Hari ni nk promote La Praise Vitalift Serum & VitaGlow Cleansing Water... Jom kwn2 kita beli kita pakat beli & kenalkan kat kwn2.... Sempena raya yg bakal tiba ni, mst la time tu masa melaram.. Make up tebal2 kan... So, kami nk perkenalkan 2 produk La Praise ni...


La Praise Vitalift Serum



**Demensi baru dalam menegang dan menganjalkan kulit**
**Menjadikan kulit segar gaya remaja, melembutkan, menghaluskan dan melicinkan tekstur kulit**
**melancarkan sintesis kolegen dan peredaran mikro pada kulit, menyegarkan, mencerahkan dan meremajakan wajah**
**Harga : RM 108 / 30ml**



La Praise VitaGlow Cleansing Water



**Mencuci wajah anda dengan mudah,malahan ia sungguh menyegarkan kulit wajah anda**
**Menanggalkan solekan dengan sempurna pada mereka yang sentiasa sibuk**
**Penanggal solekan yang bebas daripada sabun**
**Ramuan berasal dari bahan organik terbaik iaitu : wax jojoba dan ekstrak daun Camellia (diperolehi daripada teh Pu-erh)**
**Harga : RM 80 / 100ml** 


Sempena promosi ini, jika anda beli kedua2 La Praise Vitalift Serum & VitaGlow Cleansing Water, cuma RM 180. Free postage for all over Malaysia. Untuk order boleh pm kami di Beauty & Care page atau call/sms 012-6577484. 

Comments

  1. La Praise Vitalift Serum ni tak rugi beli.
    I pakai sebulan dah nampak hasil. =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…