Saturday, 4 August 2012

Promosi La Praise Vitalift Serum & VitaGlow Cleansing Water

Salam 15 Ramadhan kpd semua... Hari ni nk promote La Praise Vitalift Serum & VitaGlow Cleansing Water... Jom kwn2 kita beli kita pakat beli & kenalkan kat kwn2.... Sempena raya yg bakal tiba ni, mst la time tu masa melaram.. Make up tebal2 kan... So, kami nk perkenalkan 2 produk La Praise ni...


La Praise Vitalift Serum



**Demensi baru dalam menegang dan menganjalkan kulit**
**Menjadikan kulit segar gaya remaja, melembutkan, menghaluskan dan melicinkan tekstur kulit**
**melancarkan sintesis kolegen dan peredaran mikro pada kulit, menyegarkan, mencerahkan dan meremajakan wajah**
**Harga : RM 108 / 30ml**



La Praise VitaGlow Cleansing Water



**Mencuci wajah anda dengan mudah,malahan ia sungguh menyegarkan kulit wajah anda**
**Menanggalkan solekan dengan sempurna pada mereka yang sentiasa sibuk**
**Penanggal solekan yang bebas daripada sabun**
**Ramuan berasal dari bahan organik terbaik iaitu : wax jojoba dan ekstrak daun Camellia (diperolehi daripada teh Pu-erh)**
**Harga : RM 80 / 100ml** 


Sempena promosi ini, jika anda beli kedua2 La Praise Vitalift Serum & VitaGlow Cleansing Water, cuma RM 180. Free postage for all over Malaysia. Untuk order boleh pm kami di Beauty & Care page atau call/sms 012-6577484. 

1 comment :

  1. La Praise Vitalift Serum ni tak rugi beli.
    I pakai sebulan dah nampak hasil. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...