Skip to main content

My Own Testimonial...

Salam buat semua pembaca blog sy ini... Sy punya last post ada mention pasal Premium Beautiful Top Model Contest kan.. So ini adalah testimoni yg saya hantar utk contest itu... Sy mula memakai Premium Beautiful pada Feb 2012 semasa anak sy berusia 1 tahun 1 bulan... Pada masa tu, mmg xyah ckp la... kawasan yg paling ketara mengalamai perubahan adalah pada perut sy... Ada spare2 tyre yg terbonjol di sana sini... Alhamdulillah, dgn pemakaian Premium Beautiful sehingga sekarang, ternyata perut sy semakin ramping... Gambar terkini ni semasa Diamond Night pada April 2012... Dgn pemakaian selama 2 bln je, anda lihat & nilai kan hasilnya sendri... So, kepada sesiapa yg berminat utk mencuba produk ni boleh je pm sy kat fb yer...

See ya...




Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…