Skip to main content

Hai-O Kacimah


Ramuan utama Hai-O Kacimah ialah sejenis herba bernilai dan semulajadi yang berasal daripada hutan hujan tropika Asia Tenggara. Hanya bahagian akar dan daun yang nilai nutrisinya paling tinggi diekstrak intipatinya. Kacip Fatimah telah digunakan sebagai ubat penjagaan kesihatan untuk kaum wanita bangsawan Asia Tenggara sejak berkurun-kurun lamanya. Nutrien yang unik dapat membantu menyelaras rembesan endokrin dan hormon wanita, menggalakkan sistem pembiakan yang baik.

FAQ

Bolehkah golongan lelaki mengambil Hai-O Kacimah?
Hai-O Kacimah adalah makanan kesihatan yang diformulasikan khas untuk wanita, lelaki dicadangkan supaya mengambil Hai-O Euryco.

Apakah itu Kacip Fatimah?
Kacip Fatimah ialah sejenis herba bernilai dan semulajadi di hutan hujan tropika Asia Tenggara. Ia digunakan sebagai ubat untuk wanita Melayu sejak dulu lagi dan diwarisi dari generasi ke generasi. Bahagian akarnya mempunyai kesan khas yang menakjubkan untuk mengecut  rahim. Pelbagai jenis nutriennya yang semulajadi dapat mendorong sistem pembiakan dan  rembesan estrogen daripada badan, dan membantu menyeimbangi dan menyelaras hormon. Ia juga dapat membantu memperbaiki simptom sindrom putus haid (misalnya rasa kepanasan, kekeringan faraj, bintik hitam, ketidakstabilan emosi dan sebagainya).

Adakah Hai-O Kacimah berkesan untuk mencantikkan wajah?
Kacip Fatimah yang terkandung dalam Hai-O Kacimah dapat membantu menyelaras rembesan endokrin dan hormon wanita, mengembalikan kulit wanita yang anjal, licin dan halus.

Adakah Hai-O Kacimah membantu dalam gangguan putus haid dan ketidaklancaran kitaran haid?
Kacip Fatimah yang terkandung dalam Hai-O Kacimah mempunyai pelbagai jenis nutrien yang semulajadi, dapat mendorong rembesan estrogen daripada badan, membantu menyeimbangi dan menyelaras hormon serta untuk membantu memperbaiki ketidakselesaan putus haid dan melancarkan kitaran haid.

Mungkinkah pengambilan Hai-O Kacimah setiap hari akan menyebabkan kepanasan?
Tidak. Dicadangkan supaya meminum air dengan banyak demi membantu penyerapan Hai-O Kacimah oleh badan.

Ramuan Utama

Kacip Fatimah

Fungsi Utama

  • Menggalakkan rembesan hormon wanita, memperbaiki kesihatan wanita.
  • Tonik untuk wanita selepas bersalin, membantu pengecutan rahim.
  • Melegakan ketidakselesaan putus haid.
  • Memperbaiki susuk badan, melancarkan kitaran haid.
  • Meningkatkan tenaga dan stamina.
  • Kaya dengan nutrisi dan antioksidan, berkesan untuk mencantikkan wajah.
Cara Pengambilan

Dua kali sehari, 1 hingga 2 kapsul setiap kali, diambil sejam sebelum makan untuk kesan yang lebih baik.

Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…