Skip to main content

Femi 9 Intimate Wash


Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut yang sesuai untuk kegunaan seharian. Ia berkesan untuk membantu membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau. Selain itu, ia juga membantu mengekalkan keseimbangan pH semulajadi kulit, melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma. Dengan ini, ia mengurangkan ketidakselesaan pada bahagian vagina dan bau yang tidak menyenangkan.

FAQ

Adakah Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash sesuai digunakan setiap hari?
Ya. Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut di mana ia sesuai digunakan setiap hari. Anda boleh menggunakannya 2-3 kali sehari untuk penjagaan diri yang lebih baik.

Apakah kebaikan menggunakan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash?
Terdapat banyak kebaikan menggunakan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash. Antaranya ialah:-
  • Menghilangkan ketidakselesaan dan bau vagina yang tidak menyenangkan.
  • Membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit.
  • Membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.
  • Untuk membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau untuk kulit yang sensitif.

Mengapakah penggunaan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash adalah penting untuk kaum wanita?
Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit. Oleh itu, ia membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.

Apakah bahan-bahan utama yang terkandung dalam Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash?
Terdapat 2 bahan utama dalam Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash iaitu:-
  • Manjakani
    membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan selepas bersalin.
  • Vitamin E
    merupakan agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.
Kelebihan

  • Manjakani membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan bersalin.
  • Vitamin E adalah agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.
Cara Penggunaan

  • Tuangkan sejumlah kuantiti kecil ke atas tapak tangan anda.
  • Sapu dan cuci bahagian intim anda sekurang-kurangnya 20 saat.
  • Bilas dengan air yang secukupnya sehingga bersih.
  • Untuk kegunaan bahagian luaran sahaja.
  • Guna 2-3 kali setiap hari.

Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…