Skip to main content

Premium Beautiful Next Top Model

Semalam 12 Feb 2012, telah berlangsungnya sesi photoshot utk Premium Beautiful Next Top Model. Ramai yg tidak ketinggalan utk mengikuti sesi ini. Tema warna utk photoshot kali ini terbahagi kepada 5. Electric Blue, Green Lantern, Purple, Orange & Red. Utk group CDM Malisa, kitorg nye tema warna Electric Blue. Very nice color. Dan semua yg pkai biru is the best. Below are some of the picture semasa sesi itu.

Premium Beautiful Next Top Model
Gadis Ayu...
Cak...
Tu dia cameraman...
With our cdc
Ape tu???
Ibu yg vogue da vass....

See you next time again. Wait for my next post soon... My own PB testimoni....

Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…