Skip to main content

Welcome back..

Lama sunnguh x mengupdate blog ni.. Bkn ape.. agak busy kebelakangan ni.. Skjp je dh msuk bln br... Ammar pun dh nk msuk 9 bln.. Dh sibuk2 nk berdiri dh pon.. Rasa cm br je lahirkan die. tup2 dh besar pon.. huhu.. Apepun, syukur kpd Allah kerana memberi nikmat ini..

New update.. I dh try dh mkn pil maharani tu.. So far ok la. xde any bad effect. Rasa cm biase jer. relax la kan.. ni br 1st box... dh 2 3 box nnt br la rase kesan nye.. Pil Maharani dh try.. Bila agaknye dpt wat testimoni sndri pasal PB ni ek... Cik suami... chaiyok3 tau... Jgn lupa PB utk isteri tersayang ni...

Be ready for my next update on PB soon...

Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…