Thursday, 8 September 2011

Selamat Hari raya Aidilfitri

Blum terlambat rasanye nk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin. Tahun ni, sambutan hari rasa xberapa nk meriah tp agak best jugak sbb first year beraya ngan baby.. Cume husband jer jauh.. Huhu.. Mmg sedih la tapi nk wat cm ne.. Tanggungjawab terhadap keje lebih besar.. Tp apepun, walau jauh d mata, tapi dkt d hati.. Hehe.. Thn ni giliran beraya kat kg saya la.. Semua bkumpul kat melaka umah wan. Mmg best.. Mlm raya tu, sume adik beradik mak bbuka puasa kat umah wan. Sgt2 meriah.. Ye la.. lama dh xkumpul reramai nih.. Cume xsmpt nk amik gmbr reramai..


Pagi raya tu, cm biasa ler.. bermaaf maafan. Tp 1st day raya xkuar g memana. Tgu jer org dtg. x menang tgn nk layan gak la.. Asal org blek jer ada yg stg.. Tp yg best nye, bile org blek je, kitorg ramai2 pun pulun abiskan mknn. hehe.. Mula la berat naik.. hehehe.. Tp jgn risau. Time ni lah nk guna PB @ Premium Beautiful. Mkn je bnyk mane.. Pas ni pkai je PB, kompem solid molid blek..


Ni ada la sket gmbr2 me n baby..





Apepun, d harap agar ketibaan Syawal kali ni akan memberi sinar baru dlm kehidupan kami & lebih diberkati. Amin..

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...