Skip to main content

Selamat Hari raya Aidilfitri

Blum terlambat rasanye nk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin. Tahun ni, sambutan hari rasa xberapa nk meriah tp agak best jugak sbb first year beraya ngan baby.. Cume husband jer jauh.. Huhu.. Mmg sedih la tapi nk wat cm ne.. Tanggungjawab terhadap keje lebih besar.. Tp apepun, walau jauh d mata, tapi dkt d hati.. Hehe.. Thn ni giliran beraya kat kg saya la.. Semua bkumpul kat melaka umah wan. Mmg best.. Mlm raya tu, sume adik beradik mak bbuka puasa kat umah wan. Sgt2 meriah.. Ye la.. lama dh xkumpul reramai nih.. Cume xsmpt nk amik gmbr reramai..


Pagi raya tu, cm biasa ler.. bermaaf maafan. Tp 1st day raya xkuar g memana. Tgu jer org dtg. x menang tgn nk layan gak la.. Asal org blek jer ada yg stg.. Tp yg best nye, bile org blek je, kitorg ramai2 pun pulun abiskan mknn. hehe.. Mula la berat naik.. hehehe.. Tp jgn risau. Time ni lah nk guna PB @ Premium Beautiful. Mkn je bnyk mane.. Pas ni pkai je PB, kompem solid molid blek..


Ni ada la sket gmbr2 me n baby..





Apepun, d harap agar ketibaan Syawal kali ni akan memberi sinar baru dlm kehidupan kami & lebih diberkati. Amin..

Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…