Skip to main content

Untuk dikongsi bersama...

Today nak share sikit pasal kehebatan Pil Maharani...


Ton Ren Tang merupakan pengeluar Te Zhi Ba Feng Wan yang berpusat di Beijing, China. Ia merupakan syarikat pengeluar herba yang pertama di bandar Beijing semasa pemerintahan Dinasti Ming pada tahun 1669. Ia masih ulung dalam pembuatan dan kini telah berusia 341 tahun. Ketika zaman Dinasti Ming, Pil Maharani hanya diproses dan digunakan oleh keluarga Maharaja bagi mengekalkan kesihatan dan kecantikan.
Tetapi kini semua mampu memiliki Pil Maharani. Saya kongsikan sedikit sebanyak mengenai Pil Maharani nih..

TongRenTang Te Zhi Bai Feng Wan @ Pil Maharani
  1. Pil ini adalah produk keluaran Beijing TongRenTang
    ** TongRenTang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun
    ** Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada kerabat Maharaja semasa Dinasti Qing
  2. Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya.
  3. TongRenTang Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai“Produk Terkenal di China” pada tahun 1994
  4. Diiktiraf sebagai “Spesis Ubat Herba yang Terpelihara” pada tahun 1998
  5. Mendapat pengiktirafan Halal oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association, Badan Islam Luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM)..


Fungsi & kehebatan Pil Maharani:

  1. Melancarkan peredaran darah
  2. Menyerlahkan wajah berseri dan awet muda
  3. Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan- meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan
  4. Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid, menyembuhkan senggugut.
  5. Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)
  6. Rawatan helba (naturally) yang menggalakkan kesuburan wanita
  7. Merupakan ubat gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa berpantang-menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dengan cepat.
  8. Kepada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma dengan kelancaran darah keseluruh badan dll.
  9. Bagi yang sudah berkahwin, ia membantu menambahkan keharmonian rumah tangga.
  10. Bagi wanita yang hampir monopous, ia menguatkan tulang, menguatkan daya tahan badan dari penyakit.

Cara pengambilan yang WAJIB dipatuhi :
  • 1 bola kuning (=50 pil hitam kecil) sekali sehari.
  • Mula ambil selepas hari terakhir peredaran haid dan berterusan selama 6 hari.
  • Kemudian berhenti sementara sehingga selepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan mengikut cara yang sama.
Nota : Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:

(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Perhatian :
  • Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon.
  • Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.

Sesiapa yang sudah memiliki Premium Beautiful, amatlah digalakkan mengamalkannya.Kombinasinya sangatlah berkesan luaran dan dalaman.

Kepada yg ingin mengetahui dgn lebih lanjut atau mencuba Pil Maharani ni;

Contact Shima

018-2680137

or email

shima8584@yahoo.com

Comments

Popular posts from this blog

Kesan Tindakbalas Rawatan Garam Buluh

Pelbagai reaksi & respon yg diterima dr pengguna Garam Buluh. Ada yg +ve dan ada juga yg -ve. Kali ini sy nk share ttg kesan tindakbalas yg dialami oleh pengguna Garam Buluh. Kepada Garam Buluh, mohon share info ni ye...
















Koleksi Testimoni dari pengguna Pil Maharani...

Ari ni nk share ngan you all testimoni drpd org2 yg penah cuba Pil Maharani ni.. Jom kita baca pe komen2 dorg k..

Testimoni 1 Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita iktiar kan...
adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsak…