Monday, 4 February 2013

Testimoni BVSM...

Assalamualikum...

Hari ni terpanggil utk berkongsi testimoni diri sendiri penggunaan BVSM. Baru je berpeluang menggunakan BVSM  ni dlm 3 hari yg lps. Masa mula2 tido xde pun apa2 perubahan kat diri ni.. Nak kata xpenat, masih ada rasa penat jugak. Tp husband ckp pulak dia dh xrasa letih. Bgn je tido terus segar walaupun hanya tido 3 jam je. Anak pulak, tgk dia mlm2 dh xterjaga dh. Tido lena je. Alhamdullillah... So smlm kitorg testing tido tanpa BVSM. Bgn pagi td mmg tersa letih. Mcm xcukup tdo je. Mmg terbukti la BVSM membantu memberi tidur yg lebih berkualiti. So, mlm2 seterusnya kena la tido bersam BVSM... can't live without u BVSM... Sape2 nk test or experience live demo, boleh contact2 kami k...

Hari Bio Velocity...




Assalamualaikum...

Alhamdullillah... Hari Sabtu yg lepas telah berlangsung nya Hari Bio Velocity di Dewan San Choon, Wisma MCA, Jalan Ampang. Di majlis itu, 10 testimoni pengguna2 Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) telah dikongsi... Kesemua testimoni2 mereka telah membuat kan air mata kami bergenang... Ingin tahu kenapa??? Kerana dgn BVSM, mereka seolah2 mendapat kehidupan baru tanpa perlu menjalani kembali apa yg telah mereka tempuh sebelum ini. Ia seolah2 memberi sy semangat baru utk turut sama membantu & memperkenalkan produk ini kepada mereka yg mengalami nasib yg sama. InsyaAllah, akan ku cuba utk sama2 membantu mereka kearah kehidupan & kesihatan yg lebih baik. Saya akan ceritakan kesemua testimoini ini dlm post2 sy yg seterusnya... Nantikanlah...

Bagi mereka yg ingin tahu kelebihan BVSM ni boleh pm kami di Page | Beauty & Care ataupun call/sms/whatsapp kami Syafiq/Shima di 011-23228020 @ 017-2438260..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...