Saturday, 16 November 2013

New JTX 1000 Gold


Pada 9 November 2013 yang lalu, Hai O Marketing telah melancarkan JTX 1000 yg terbaru iaitu JTX 1000 Gold. Terdapat botol 4 Liter & 1 Liter. JTX 1000 juga telah dikeluarkan dengan botol 1 Liter. Berikut adalah perbezaan antara JTX 1000 dengan JTX 1000 Gold.


JTX 1000 GOLD (A.P.I SN CF SAE 10W-40)
* 4 Liter RM185 *
* 1 Liter RM48 *

JTX 1000 (A.P.I SN CF SAE 15W-50)
* 4 Liter RM170 *
* 1 Liter RM44 *


Mitsubishi Lancer 2.0 GT telah menggunakan JTX 1000 Gold ini. Bagi yg berminat ingin mencuba, dapatkan hanya di agen/pengedar JTX yg sah. Ingin lebih mudah, boleh pm/whatsapp/call/sms kami.

Shima 011-23228020 
Syafiq 011-23020108

Wednesday, 14 August 2013

Salam Aidilfitri 1434H...

Assalamualaikum...

Salam Syawal buat semua umat islam... Alhamdulillah, diberi kesempatan utk menjalani ibadah di bulan Ramadhan & seterusnya meraikan kedatangan Syawal... Just want to share with u guys about my Hari Raya for this year...

Well.... tahun ni turn raya jatuh kepada Mrs boss ye... yeay.... Kami sekeluarga beraya di Ipoh memandangkan ayah terpaksa bekerja... xdpt la kitorg nak balik beraya di Melaka... Tp xbest sgt la coz xramai yg ada kat sana.. xdpt nak beraya kat umah sanak saudara... 

Tp ape pun, yg penting dpt beraya dgn mak, ayah & adik beradik pun dh cukup... Kat sini saya share serba sedikit gambar2 yg sempat diambil... 

~Bersama husband & son yg di sayangi~
~bersama adik2 dan mak~
~My complete family~
~Adik beradik~
~With my lovely Mak~
~Ladies Zone~

Selamat Hari Raya Aidilfitri... 
Maaf Zahir & Batin...
Jemput la dtg umah ye... jemput jugak jenguk2 Page | Beauty & Care ye...

Thursday, 18 July 2013

Vista Zania


ViSTA ZANiA
the SCENT of CELEBRATION


Terdapat 7 jenis haruman yg berbeza yg sesuai dipakai 7 hari seminggu... Setiap hari 1 haruman... Promosi beli 5 percuma 1 sedang berlangsung sehingga hujung tahun ini... dapat kan segera sementara stok masih ada...

call/sms/whatsapp : 012-23228020 (Shima)
email : beautycare369@gmail.com
pm/inbox : www.facebook.com/beautycare369

Thursday, 23 May 2013

Festival BELIA Putrajaya 2013



Save the date... Jom kita ramai2 ke Festival Belia Putrajaya 2013... Pada 23 - 26 May 2013 dari 10 pagi hingga 10 mlm... Pelbagai aktiviti menarik akan diadakan... Kami juga bakal mengadakan aktiviti jualan & promosi harga runtuh khas utk pengunjung... Jumpa kami di sana...

Booth CS 04
Dewan Cempaka Sari
Presint 3 Perbadanan Putrajaya
(Hadapan Istana Kehakiman)


Sunday, 19 May 2013

Promosi BB Plus



Promosi BB Plus kembali lagi... Beli 3 kotak PERCUMA 1 kotak BB Plus + 1 BB Plus Beg... 

Promosi berlangsung dari  MAY - OCT 2013... Sekiranya berminat, boleh pm/call/whatsapp, Shima : 011-23228020

3 Box + Free  Box + Free 1 Beg = RM 540

"Dapatkan sekarang semasa promosi masih berlangsung"

Wednesday, 15 May 2013

Marine Essence Beauty Bar


Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!

Bahan-Bahan Utama :

Garam Buluh
*Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit*
*Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan*
Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
*Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)*
*Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama*
Ekstrak Liquorice
*Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam*
*Mencerahkan pigmentasi kulit*
Minyak Tea Tree
*Anti-bakteria, anti-kulat*
Vitamin E
*Antioksidan, anti-penuaan*
*Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan*
Gliserin
*Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit*
  *Merupakan pelembap kulit yang terbaik*
Aloe Vera
*Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah*



Ia amat sesuai bagi mereka yang mengalami masalah di bawah :


1. Bahagian ketiak yang agak gelap / hitam (Dark Armpit)

2. Masalah kulit (Eczema)

3. Masalah leher dan celah peha yang agak gelap

4. Masalah Jerawat/Resdung/Sinus

Anda akan dapat rasai sendiri kelebihan Marine Essence Beauty Bar dan menikmati aroma wangiannya…
Try Now!!

RM 40 per bar
RM 120 for 3 bars 

011-23228020 (Shima) / 011-23020108 (Syafiq)

Page | Beauty & Care [www.facebook.com/beautycare369]


Monday, 4 February 2013

Testimoni BVSM...

Assalamualikum...

Hari ni terpanggil utk berkongsi testimoni diri sendiri penggunaan BVSM. Baru je berpeluang menggunakan BVSM  ni dlm 3 hari yg lps. Masa mula2 tido xde pun apa2 perubahan kat diri ni.. Nak kata xpenat, masih ada rasa penat jugak. Tp husband ckp pulak dia dh xrasa letih. Bgn je tido terus segar walaupun hanya tido 3 jam je. Anak pulak, tgk dia mlm2 dh xterjaga dh. Tido lena je. Alhamdullillah... So smlm kitorg testing tido tanpa BVSM. Bgn pagi td mmg tersa letih. Mcm xcukup tdo je. Mmg terbukti la BVSM membantu memberi tidur yg lebih berkualiti. So, mlm2 seterusnya kena la tido bersam BVSM... can't live without u BVSM... Sape2 nk test or experience live demo, boleh contact2 kami k...

Hari Bio Velocity...




Assalamualaikum...

Alhamdullillah... Hari Sabtu yg lepas telah berlangsung nya Hari Bio Velocity di Dewan San Choon, Wisma MCA, Jalan Ampang. Di majlis itu, 10 testimoni pengguna2 Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) telah dikongsi... Kesemua testimoni2 mereka telah membuat kan air mata kami bergenang... Ingin tahu kenapa??? Kerana dgn BVSM, mereka seolah2 mendapat kehidupan baru tanpa perlu menjalani kembali apa yg telah mereka tempuh sebelum ini. Ia seolah2 memberi sy semangat baru utk turut sama membantu & memperkenalkan produk ini kepada mereka yg mengalami nasib yg sama. InsyaAllah, akan ku cuba utk sama2 membantu mereka kearah kehidupan & kesihatan yg lebih baik. Saya akan ceritakan kesemua testimoini ini dlm post2 sy yg seterusnya... Nantikanlah...

Bagi mereka yg ingin tahu kelebihan BVSM ni boleh pm kami di Page | Beauty & Care ataupun call/sms/whatsapp kami Syafiq/Shima di 011-23228020 @ 017-2438260..

Friday, 4 January 2013

Luminez+




Luminez+ menggabungkan teknologi terkini dalam inovasi penjagaan kulit dengan hanya menggunakan bahan-bahan istimewa untuk kulit yang halus, lembut dan berseri.

Luminez+ adalah kemajuan besar di dalam siri penjagaan kulit untuk memberikan anda satu pengalaman kulit sempurna yang tidak dapat dilupakan.

TEKSTUR LEMBUT & HALUS
Teknologi nano-liposom membenarkan rumusan perlindungan kulit untuk meresap masuk kedalam kulit. Kulit diperbaharui lalu menjadikannya cantik berseri.

Asas yang tidak berminyak, diperbuat daripada bi-fasa air-minyak untuk meminimumkan ketidakselesaan kulit.
Teknologi nano-liposom untuk memberikan penyerapan yang pantas dan sampai secara terus ke dalam kulit.

TANPA BAHAN KIMIA BERBAHAYA
  • Tanpa hidrokinon
  • Tanpa Paraben
  • Tanpa Minyak Mineral
  • Tidak diuji ke atas haiwan
  • Tidak komedogenik
  • Tanpa Laurel Sulfat (SLS)

RAMUAN HEBAT
Diformulasi dengan ekstrak tumbuhan yang kaya dengan nutrien dan perlindungan antioksidan, formula hebat ini memelihara kulit anda dan ianya amat berkesan.

SIRI PENCERAHAN KULIT LUMINEZTM : Penemuan kehebatan ekstrak akar Dioscorea villosa  
SIRI PENCERAHAN KULIT Luminez+ diformulasi untuk membantu mendapatkan tona kulit yang sekata dan mengurangkan kemunculan pigmentasi dengan dua cara:

* Tona kulit sekata dan cerah dengan melambatkan pengeluaran melanin.
* Meminimumkan kemunculan pigmentasi kulit yang sedia ada dengan mengurangkan kadar oksidasi melanin.

CARA PENGGUNAAN



Ekstrak akar Dioscorea villosa
Kaya dengan pitohormon iaitu diosgenin. Diosgenin menyekat penghasilan melanin.

Nano White
Nano White menyekat aktiviti enzim tyrosinase dan keaktfiannya. Nano White adalah selamat. Ramuan hebat yang ideal ini mengurangkan dan meghalang pigmentasi.
Kombinasi ajen pencerahan daripada ekstrak bearberi dan antioksidan menggunakan penghantaran teknologi liposom.

Kebaikan penghantaran teknologi liposom:
  • Melindungi bahan aktif
  • Keterlarutan yang baik dan mudah diserap
  • Sediaan bio yang tinggi kepada kulit
  • Kesan berpanjangan
Generasi Baharu Penapis UV yang tidak berminyak
Penggunaan generasi baharu penapis UV bersama titanium dioksida dan iron oksida.
Tidak berminyak, larut air dan sesuai untuk semua jenis kulit.

STEM SEL EPAL Swiss PhytoCellTec™ Malus Domestica
PhytoCellTec™ Malus Domestica merupakan bahan aktif yang diekstrak di dalam bentuk liposom nano daripada sel stem epal jenis Uttwiler Sp├Ątlauber.
Melewatkan proses penuaan dengan mengurangkan kedutan serta memanjangkan jangka hayat sel-sel kulit.



Welcome New Year ...

Assalamualaikum to all readers... Tidak terlewat utk kami mengucapkan selamat tahun baru 2013 kpd semua. Semoga kehadiran tahun 2013 ini akan memberi lebih kejayaan kepada kita... insyaAllah... Pelbagai kenangan manis yg tlh dilalui sepanjang 2012 yg lalu... Banyak pahit & manis yg tlh dilalui. Target 2013 ingin bergelar CDM... insyaAllah... dgn sokongan dr rakan2 kongsi, akan kami berusaha utk memastikan kejayaan milik kami. Last but not least... Fight... Fight... Bluerian Fight... Pastikan kejayaan milik kita...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...