Tuesday, 14 August 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI... MAAF ZAHIR & BATIN...


Selamat menyambut Hari Raya Aidil Fitri... Kami di Beauty & Care memohon ampun & maaf sekiranya pernah terkasar, terguris perasaan anda semua... Semoga kehadiran Syawal kali ini lebih diberkati & semoga success selalu... Sudi2 lah melawat page kami & dpt kan pelbagai produk yg sesuai utk kegunaan seisi keluarga...

Saturday, 4 August 2012

Promosi La Praise Vitalift Serum & VitaGlow Cleansing Water

Salam 15 Ramadhan kpd semua... Hari ni nk promote La Praise Vitalift Serum & VitaGlow Cleansing Water... Jom kwn2 kita beli kita pakat beli & kenalkan kat kwn2.... Sempena raya yg bakal tiba ni, mst la time tu masa melaram.. Make up tebal2 kan... So, kami nk perkenalkan 2 produk La Praise ni...


La Praise Vitalift Serum



**Demensi baru dalam menegang dan menganjalkan kulit**
**Menjadikan kulit segar gaya remaja, melembutkan, menghaluskan dan melicinkan tekstur kulit**
**melancarkan sintesis kolegen dan peredaran mikro pada kulit, menyegarkan, mencerahkan dan meremajakan wajah**
**Harga : RM 108 / 30ml**



La Praise VitaGlow Cleansing Water



**Mencuci wajah anda dengan mudah,malahan ia sungguh menyegarkan kulit wajah anda**
**Menanggalkan solekan dengan sempurna pada mereka yang sentiasa sibuk**
**Penanggal solekan yang bebas daripada sabun**
**Ramuan berasal dari bahan organik terbaik iaitu : wax jojoba dan ekstrak daun Camellia (diperolehi daripada teh Pu-erh)**
**Harga : RM 80 / 100ml** 


Sempena promosi ini, jika anda beli kedua2 La Praise Vitalift Serum & VitaGlow Cleansing Water, cuma RM 180. Free postage for all over Malaysia. Untuk order boleh pm kami di Beauty & Care page atau call/sms 012-6577484. 

Thursday, 2 August 2012

Balik kg...

Hai semua... lama dh x update cerita2 terkini kan. asyik2 bz ngan produk je. so today i nk share with u guys pengalaman balik ke kg halaman stlh 2 bln xbalik. rindu banget same ibu bapa & adik2. Tanggal 28/7/12, dprt gak berpuasa d Ipoh. So disini sy sertakn gambar2 sepanjang kami di sana. Yg bnyk nye gambar incik Ammar & Cik Syada je la pon. Apepon, enjoy....

2 org budak tgu masa utk di bebaskan....
En Ammar yg tersayang...
Syada yg gedik...
X duk diam...
Sempat lg g main kt giant...
Serius je muka dua org ni...
Yeay...
Bunga api time...
lalala...


On the way balik KL, kitorg singgah kat R&R Tapah...  Tu pon sbb incik Ammar buat projek baik nye dlm kete... Pastu bila nmpk je playground, trus nk main... 

Sblm balik, smpt singgah kat r&r Tapah...
Posing jap... Ptg nye ada appoinment ngan dentist nih...
Vroommmmm... vroommm.......
Pada petang nye plak (30/7/12), ada appoinment ngan dentist coz nk buang my wisdom teeth... Kne wat minor surgery coz dia tumbuh melintang. All end well eventhough until now still in pain. Apepon, biar sakit skrg jgn sakit d kemudian hari... Last but no least, ini lah xray gigi ku buat tatapan semua pembaca... As per today, bengkak & lebam masih ada... Tp apa yg paling xtertahan ialah kne tgu dl kalo nk mkn yg keras2... Hati dh meronta2 nk mkn daging, ayam & mcm2 lg la... Sbr ye.. x lame je lagi... Anyway, tommorow, i will started work already... Gud luck to my self.... bye2.. see in another post...



PROMOSI RAMADHAN / SYAWAL : GARAM BULUH


Dgn pembelian 2 Pek Garam Buluh Minuman & 2 Pek Garam Buluh Masakan, anda akan mendapat 1 mug Garam Buluh secara percuma.

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi 012-6577484 @ inbox FB page Beauty & Care.

Grab while stock last.

PROMOSI RAMADHAN / SYAWAL : PREMIUM BEAUTIFUL


Sempena promosi ini, dapatkan 1 Beg + 1 PB Natural Wash secara percuma dgn pembelian 1 set Premium Beautiful secara tunai.  Sah sehingga tawaran berlangsung.

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi 012-6577484 @ inbox kami di FB Beauty & Care.

Grab while stock last.

PROMOSI RAMADHAN / SYAWAL : JTX1000



Raya xlama je lg. Mari kita sama2 servis kereta sblm pulang berhari raya. Dapatkan JTX1000 anda sementara promosi sah. Free gift menanti bg pembeli2 seperti berikut;

1 botol JTX1000 - free sticker cermin belakang.
2 - 5 botol JTX1000 - free sticker cermin depan & belakang.
6 - 10 botol JTX1000 - free limited T-Shirt JTX.
11 botol JTX & keatas - free sticker cermin depan, belakang & T-Shirt JTX.

Utk keterangan lanjut, hubungi kami 012-6577484 @ inbox FB Beauty & Care kami atau pengedar2 yg sah.

Grab while stock last. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...